| Автор |
Съобщение |
|
molkircho
|
 коментатори
Не знам дали коментаторът на мача Рединг - Ливърпул е 150+ килограма и затова сумти в микрофона, обаче това не ми харесва! Колко килограма е, си е негово право и личен избор, обаче има звуков режисьор, тон оператор или както и там да се казва... http://www.youtube.com/watch?v=Iu64klZAXQk
|
| Съб Яну 02, 2010 8:02 pm |
|
 |
|
kjufte
|
 Re: коментатори
Ами тоя не го знам кой е дето коментира в момента Арсенал - Евертън мляска всеки път като си отвори устата.Това е направо гнусно и отвращаващо.Седнал съм да гледам мач,да речем некомпетентните изказвания мога да ги преглътна,но такива гнусотии не ми се слушат.Остава само да се почнат да пърдят и да се оригват.
|
| Съб Яну 09, 2010 5:37 pm |
|
 |
|
n_i_c_o
|
Коментатора на мача Тотнъл-Лийдс е под всякаква критика.коментаторите трябва да се безпристрастни по принцип не да коментират за единия отбор и да дразнят повечето хора пред телевизора които са фенове на Лийдс.И като сте решили да каните някакъв фъфлеш дебелак фен на Тотнъм е редно и да поканите фен и на Лийдс.голама излъгация взехте да ставата.Когато Тотнъм стигнат Лийдс по титли ми се обадете.Ако има парописни грешки се извинявам ама много ми дигнахте кръвното.
|
| Съб Яну 23, 2010 8:16 pm |
|
 |
|
kjufte
|
Мляскай курво гадна.Като са ви некадърни тонрежисьорите поне сами да се стараехте да не ми подсмърчате и мляскате в ефир.Да ви фалира телевизията лайняна дано.
|
| Нед Яну 31, 2010 5:07 pm |
|
 |
|
hose88
|
абе тоя Боби Борисов ,що проявява присртрастия това момче ,като коментира мачовете на Манчестер КОЗАИТЕД...???
|
| Нед Яну 31, 2010 7:47 pm |
|
 |
|
alex-dan
|
Тоя направо си е за уволнение след такъв коментар тая вечер. Помисли си, че като любимците му водят с 3-0 и може да си говори каквото му скимне, да се хили на всеки пас или грешка на Арсенал, да нарича всичко късмет, а всяка грешка на Манчо, че им е простена и тн и тн... Най-фрапантното беше когато Клиши си я взе с чист шпагат и тоя лумпен пак вика късмет. ПЪЛЕН АБСУРД, ПОВЕЧЕ МАЧ С ПУСНАТ ЗВУК НЯМА ДА ГЛЕДАМ НА ТОВА МОМЧЕНЦЕ. Уж сте сериозна телевизия, вземете стегнете малко нещата, то бива бива, ама такова нещо отдавна не бях чувал... Цял мач хихикане и изригване след всяка атака на Манчестър, вземете се осъзнайте малко...
|
| Нед Яну 31, 2010 8:11 pm |
|
 |
|
arsenal_fan
|
И аз искам да се възмутя от коментара на въпросния господин. Започна да превъзнася Манчестър Юнайтет много преди да поведат, но след вторият им гол изпадна в душевен екстаз. Уважавам правото му да има пристратия, но да си ги проявява, когато гледа вкъщи пред телевизора. Когато му плащате, за да коментира, професионализмът изисква мача да се коментира обективно, а не почитателите на губещия отбор да бъдат допълнително дразнени от откровено пристрастен и необективен коментар! Но господинът явно не знае значението на думата професионализъм. Дори гостът, който беше поканен в студиото, беше по-безпристратен, въпреки че е фен на Юнайтет. Не разваляйте иначе добрите предавания, които правите!
|
| Нед Яну 31, 2010 8:48 pm |
|
 |
|
alex-dan
|
От тия коментари тоя форум печели  , явно не само аз съм се регистрирал СПЕЦИАЛНО за да изразя възмущението си. Такова дерби можеше да завърши и 3-2 и 2-1, че и 2-2. И двата отбора направиха сериозно количество атаки и положения, но цял мач да слушаш как чисти положения за Арсенал като това на Галас накрая са късмет, а контрите и пропуските на Манчо са уникални  Защо не изкоментира как всички от Манчестър цяло второ полувреме са 11 човека в наказателното и ВЪПРЕКИ това остава Галас сам срещу вратаря да стреля с глава , и тн. и тн.
|
| Нед Яну 31, 2010 8:51 pm |
|
 |
|
kjufte
|
Абе тоя посмърчащия коментираше мача на Сити преди този на Юнайтед.Но като фен на Юнайтед също много ме дразнеше как коментатора направо фъфлеше от престараване да вика когато Манчестър нападт и се хилеше много мазно на атаките на Арсенал.Едно изречение не може да каже правилно,а станал коментатор. 
|
| Пон Фев 01, 2010 12:54 am |
|
 |
|
galantain
|
|
| Вто Мар 09, 2010 11:36 pm |
|
|